راهکارهای کوتاهمدت فرهنگستان علوم پزشکی برای ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همهگیری کووید-19
|
|
|
|
چکیده: (1775 مشاهده) |
تأمین پایدار غذا که متضمن امنیت فرد، خانواده و جامعه باشد، از وظایف اصلی حاکمیت است که با مشارکت مردم تحقق میپذیرد. در بحرانهای مختلف، امنیت غذایی، در پهنه نظام غذا و تغذیه، از تولید تا عرضه و مصرف غذا، تحت تاثیر قرار میگیرد. موارد زیر به عنوان راهکارهای کوتاهمدت در بحران کووید-19 پیشنهاد میشود:
تشکیل فوری کارگروه امنیت غذایی در ستاد ملی مبارزه با کرونا، اجرایی شدن الگوی مداخلهای بسته امنیت غذایی ( باغ)، تأمین و توزیع سبد یا بسته غذایی مناسب و مکفی، تخصیص و اعطای یارانه به اقلام غذایی ضروری، تنظیم و پخش رسانهای برنامههای آموزشی هدفمند، توانمندسازی خانوارهای روستایی و حاشیه شهرها برای کشاورزی و پرورش دام و طیور خانگی، تقویت تعاونیهای روستایی و ایجاد بازارهای عرضه مستقیم محصولات زراعی، نظارت جدی بر کنترل قیمت مواد غذایی، جلب حمایت سازمانهای غیردولتی (خصوصی، خیرین و مردم نهاد) در راستای اجرای برنامههای کاهش فقر غذایی |
|
واژههای کلیدی: ایمنی مواد غذایی، تامین مواد غذایی، شیوع همهگیر، کووید-19، وضعیت تغذیه |
|
متن کامل [PDF 156 kb]
(402 دریافت)
|
نوع مطالعه: مروري |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1399/8/26 | پذیرش: 1399/6/31 | انتشار: 1399/6/31
|
|
|
|
|
ارسال نظر درباره این مقاله |
|
|