[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
مجوز رتبه علمی پژوهشی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دوره 4، شماره 2 - ( تابستان 1399 ) ::
جلد 4 شماره 2 صفحات 174-173 برگشت به فهرست نسخه ها
راهکارهای کوتاه‌مدت فرهنگستان علوم پزشکی برای ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همه‌گیری کووید-19
چکیده:   (1775 مشاهده)
تأمین پایدار غذا که متضمن امنیت فرد، خانواده و جامعه باشد، از وظایف اصلی حاکمیت است که با مشارکت مردم تحقق می‌پذیرد. در بحران‌های مختلف، امنیت غذایی، در پهنه نظام غذا و تغذیه، از تولید تا عرضه و مصرف غذا، تحت تاثیر قرار می‌گیرد. موارد زیر به عنوان راهکارهای کوتاه‌مدت در بحران کووید-19 پیشنهاد می‌شود:
تشکیل فوری کارگروه امنیت غذایی در ستاد ملی مبارزه با کرونا، اجرایی شدن الگوی مداخله‌ای بسته امنیت غذایی ( باغ)، تأمین و توزیع سبد یا بسته غذایی مناسب و مکفی، تخصیص و اعطای یارانه به اقلام غذایی ضروری، تنظیم و پخش رسانه‌ای برنامه‌های آموزشی هدفمند، توانمندسازی خانوارهای روستایی و حاشیه شهرها برای کشاورزی و پرورش دام و طیور خانگی، تقویت تعاونی‌های روستایی و ایجاد بازارهای عرضه مستقیم محصولات زراعی، نظارت جدی بر کنترل قیمت مواد غذایی، جلب حمایت سازمان‌های غیردولتی (خصوصی، خیرین و مردم نهاد) در راستای اجرای برنامه‌های کاهش فقر غذایی
واژه‌های کلیدی: ایمنی مواد غذایی، تامین مواد غذایی، شیوع همه‌گیر، کووید-19، وضعیت تغذیه
متن کامل [PDF 156 kb]   (402 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/8/26 | پذیرش: 1399/6/31 | انتشار: 1399/6/31
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The Academy of Medical Sciences’ Short-Term Solutions to Improve Food Safety and Nutrition in the Covid-19 Epidemic. Iran J Cult Health Promot 2020; 4 (2) :173-174
URL: http://ijhp.ir/article-1-274-fa.html

راهکارهای کوتاه‌مدت فرهنگستان علوم پزشکی برای ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همه‌گیری کووید-19. نشريه فرهنگ و ارتقاء سلامت. 1399; 4 (2) :173-174

URL: http://ijhp.ir/article-1-274-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 2 - ( تابستان 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشريه فرهنگ و ارتقاء سلامت Iranian Journal of Culture and Health Promotion
بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 38 queries by YEKTAWEB 4645