| راهکارهای کوتاهمدت فرهنگستان علوم پزشکی برای ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همهگیری کووید-19 | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
                                
								  | چکیده:       (2829 مشاهده) | 
								
								  | تأمین پایدار غذا که متضمن امنیت فرد، خانواده و جامعه باشد، از وظایف اصلی حاکمیت است که با مشارکت مردم تحقق میپذیرد. در بحرانهای مختلف، امنیت غذایی، در پهنه نظام غذا و تغذیه، از تولید تا عرضه و مصرف غذا، تحت تاثیر قرار میگیرد. موارد زیر به عنوان راهکارهای کوتاهمدت در بحران کووید-19 پیشنهاد میشود: تشکیل فوری کارگروه امنیت غذایی در ستاد ملی مبارزه با کرونا، اجرایی شدن الگوی مداخلهای بسته امنیت غذایی ( باغ)، تأمین و توزیع سبد یا بسته غذایی مناسب و مکفی، تخصیص و اعطای یارانه به اقلام غذایی ضروری، تنظیم و پخش رسانهای برنامههای آموزشی هدفمند، توانمندسازی خانوارهای روستایی و حاشیه شهرها برای کشاورزی و پرورش دام و طیور خانگی، تقویت تعاونیهای روستایی و ایجاد بازارهای عرضه مستقیم محصولات زراعی، نظارت جدی بر کنترل قیمت مواد غذایی، جلب حمایت سازمانهای غیردولتی (خصوصی، خیرین و مردم نهاد) در راستای اجرای برنامههای کاهش فقر غذایی
 | 
								
								  |  | 
								
								  | واژههای کلیدی:  ایمنی مواد غذایی، تامین مواد غذایی، شیوع همهگیر، کووید-19، وضعیت تغذیه | 
								
								  |  | 
								
								  | متن کامل  [PDF 156 kb] 
                                    
                                     
                                     
                                    
									  
                                       (688 دریافت) | 
								
								  | نامه:  مروري |
                                  موضوع مقاله: 
                                  تخصصي دریافت: 1399/8/26 | پذیرش: 1399/6/31 | انتشار: 1399/6/31
 | 
                                
                                  
                                    |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  |  | 
								
								  | ارسال نظر درباره این مقاله | 
                                
                                |  | 
								
								  |  |