[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 4، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) ::
جلد 4 شماره 4 صفحات 391-395 برگشت به فهرست نسخه ها
راهبردهای کوتاه‌مدت تا بلندمدت ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همه‌گیری کووید-19
مجید حاجی‌فرجی*، حامد پورآرام، نسرین امیدوار، حسن عینی‌زیناب، ابوالقاسم جزایری، علی کیانی‌راد، محمدمحسن ‌بیگی
چکیده:   (188 مشاهده)
زمینه و هدف: تأمین پایدار غذا جهت دسترسی و بهره‌مندی کافی همه مردم و گروه‌های جامعه و نظارت مستمر بر ایمنی غذایی، یکی از اصلی‌ترین وظایف دولت‌ها برای تأمین امنیت غذا وتغذیه فرد، خانواده و جامعه به عنوان یک حق مهم است. هدف از این بررسی کوتاه ارائه راهبردهای برای بهبود امنیت غذا و تغذیه در شرایط بحرانی مانند اپیدمی کووید-19 است.
روش: این نوشتار به روش بحث گروهی متمرکز و حاصل جلسات متخصصان و دست‌اندرکاران گروه‌های مرتبط از جمله تغذیه، صنایع غذایی، کشاورزی، اقتصاد، اپیدمیولوژی در یک کارگروه تخصصی ذیل گروه بهداشت و تغذیه فرهنگستان است، می‌باشد.
یافته‌ها: در این مستند حمایت‌طلبی، چالش‌ها و راهبردهای عملی کوتاه‌مدت و بلندمدت برای کاهش همه اثرات نامطلوب اپیدمی کووید-19 بر امنیت غذا و تغذیه جامعه در ابعاد مختلف مدیریتی، حمایتی، آموزشی و پژوهشی، ترویجی و نظارتی مورد بحث قرار گرفته است.
نتیجه‌گیری: همراهی و هماهنگی بخش‌های مختلف در جهت ارتقای وضعیت تغذیه و امنیت غذایی در شرایط بحران کنونی بسیار با اهمیت بوده و تصمیمات مهم باید بی‌درنگ اجرایی شده و به کار گرفته شود.
واژه‌های کلیدی: امنیت غذا، تغذیه، راهبرد، کووید-19
متن کامل [PDF 258 kb]   (51 دریافت)    
نوع مطالعه: كاربردي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/12/28 | پذیرش: 1399/12/28 | انتشار: 1399/12/28
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Short and Long-Term Strategies for Improving Food Safety and Nutrition in the COVID-19 Epidemic. 3. 2021; 4 (4) :391-395
URL: http://ijhp.ir/article-1-337-fa.html

حاجی‌فرجی مجید، پورآرام حامد، امیدوار نسرین، عینی‌زیناب حسن، جزایری ابوالقاسم، کیانی‌راد علی و همکاران.. راهبردهای کوتاه‌مدت تا بلندمدت ارتقای امنیت غذا و تغذیه در همه‌گیری کووید-19. 1. 1399; 4 (4) :391-395

URL: http://ijhp.ir/article-1-337-fa.html



دوره 4، شماره 4 - ( زمستان 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها
نشريه فرهنگ و ارتقاء سلامت Iranian Journal of Culture and Health Promotion
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4294