گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
چکیده: (909 مشاهده)
رشد روزافزون جمعیت سالمند در ایران نیازمند اقدامات عاجل و کارامد در راستای کاهش و مدیریت بیماری های مرتبط با سالمندی به جهت افزایش کیفیت زندگی این افراد همسو با کاهش بار بیماریها مزمن است. مدیریت برنامه غذایی و اثربخشی خدمات ارائه شده در سیستم مراقبت بهداشتی اولیه به عنوان خط اول بهداشتی کشور میتواند نقش مهمی در راستای این هدف مهم اجرا کند و به کاهش نابرابری در ارائه خدمات سلامتی منجر شود.
Asghari Hanjani N, olyaee manesh A, shafiee G, Zabihi M, Azadbakht L. Elderly Nutrition Management in Primary Health Care Centers: Challenges and Solutions. Iran J Cult Health Promot 2025; 9 (2) URL: http://ijhp.ir/article-1-1083-fa.html
اصغری هنجنی نازنین، اولیایی منش علیرضا، شفیعی گیتا، ذبیحی میترا، آزادبخت لیلا. اصلاح تغذیه سالمندان در مراکز مراقبت بهداشتی اولیه، چالشها راهکارها. نشريه فرهنگ و ارتقاء سلامت. 1404; 9 (2)