:: دوره 4، شماره 1 - ( بهار 1399 ) ::
جلد 4 شماره 1 صفحات 107-105 برگشت به فهرست نسخه ها
خلاصه سیاستی 5: نقش آموزش و ارتقای سلامت در شرایط اضطراری
محمدحسین تقدیسی
چکیده:   (2072 مشاهده)
ارتقای سلامت با توجه به تأثیر در پیشبرد اهداف توسعه پایدار با محوریت "سلامت برای همه و همه برای سلامت"، قادر است ظرفیت‌های لازم را در ارتقای همه جانبه سواد سلامت، سواد رسانه‌ای و سواد کلینیکی جامعه و پیشگیری همه جانبه ایجاد نماید. انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ایران بر موارد ذیل به عنوان حوزه‌های اولویت‌دار سلامت در شرائط کنونی تأکید می‌نماید.
بزرگترین مسئولیت ستاد و مسئولین وزارت بهداشت، شفافیت، پاسخگویی، اعتمادسازی، اقناع کردن جامعه و اطلاع‌رسانی در جهت ترویج فرهنگ پیشگیری، خودمراقبتی و ارتقای سلامت جامعه است. بهره‌وری از ظرفیت سازمان‌های غیردولتی با تشکیل دفتر مشارکت همگانی، بومی‌سازی درس‌آموخته‌های کشورهای جهان را مقدور می‌سازد. رویکرد سیستمی در شرایط کنونی گذشته از هماهنگی و هم‌افزایی کلیه ارگان‌ها و نهادهای مرتبط، برنامه‌ریزی راهبردی کوتاه‌مدت و میان مدت را جهت مدیریت بحران مقدور می‌سازد. این مدیریت و تقسیم وظایف با به‌کارگیری سرمایه‌های اجتماعی رسمی و غیررسمی در جهت عبور از بحران و ایجاد فرهنگ مدیریت هماهنگ یاری می‌رساند.
واژه‌های کلیدی: ارتقای سلامت، اضطراری، پیشگیری
متن کامل [PDF 176 kb]   (569 دریافت)    
نوع مطالعه: مروري | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/3/24 | پذیرش: 1399/3/24 | انتشار: 1399/3/24


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 1 - ( بهار 1399 ) برگشت به فهرست نسخه ها